avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina incendiata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina incendiata

ce este de facut in cazul in care masina a fost gasita incendiata in parcare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:27, 5 Octombrie 2016
Sa anuntati politia. Nu au fost anuntati pompierii cand a izbucnit incendiul?
Faceti plangere penala ptr.infractiunea de distrugere,politia va incepe mai intai cercetarea in rem (cu privire la fapta) si apoi in personam(cu privire la persoana.
Sesizati oficial politia teritoriala
Daca nu se cunoaste autorul,solicitati oficial politiei sa verifice daca in zona nu exista sisteme de supraveghere
politia a fost sesizata.pompierii au spus POSIBIL SCURTCIRCUIT.masina nu a fost folosita in ultimele 72 ore si este o masina aproximativ noua.nu exista camere de luat vederi.ce am de facut?polita RCA imi acopera prejudiciul?
Polita RCA acopera doar daunele produse din culpa dvs. O polita CASCO ar fi fost utila in aceasta situatie.

Alte discuții în legătură

Dauna kit13 kit13 buna seara am si eu o problema.... In dimineata zile de 24 sept 2011 in parcarea din fata blocului meu a luat foc un autoturism din cauza unui scurt ... (vezi toată discuția)
Pagube in urma unui incendiu bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, As vrea sa stiu in ce fel pot recupera pierderea suferita in urma unui incendiu produs la vecinul din spatele casei caruia i-a luat foc masina si ... (vezi toată discuția)
Rca masina incendiata in urma unui accident glp glp Buna ziua! Acum cateva seri masina mea a fost incendiata in urma unui impact in parcare cu o alta masina. Impactul a avut loc fara ca in vreuna din masini sa ... (vezi toată discuția)