Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 enacheflorinconstantin	                   

Ce reprezinta \\"vechimea efectiva\\" si \\"vechimea in munca\\" in contextul legii pensiilor de serviciu in cazul militarilor, politistilor, functionarilor ... (vezi toată discuția)
	                    enacheflorinconstantin	                   

Ce reprezinta \\"vechimea efectiva\\" si \\"vechimea in munca\\" in contextul legii pensiilor de serviciu in cazul militarilor, politistilor, functionarilor ... (vezi toată discuția)

vatra nona	                   

Sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar din 15 martie 2003 si are 13 ani lucrati anterior inafara sistemului.Este nascut pe 17 feb. 1968.am dori sa stim ... (vezi toată discuția)
	                    vatra nona	                   

Sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar din 15 martie 2003 si are 13 ani lucrati anterior inafara sistemului.Este nascut pe 17 feb. 1968.am dori sa stim ... (vezi toată discuția)

anca.miron	                   

Buna ziua !
In perioada septembrie 2002 - iunie 2004 am fost in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. 
Aceasta perioada constituie ... (vezi toată discuția)
	                    anca.miron	                   

Buna ziua !
In perioada septembrie 2002 - iunie 2004 am fost in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. 
Aceasta perioada constituie ... (vezi toată discuția)