avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca sau verificarea datelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta

Buna seara.
Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta?
Ultimul loc de munca a fost in Bucuresti sectorul 1, pana in vara anului 2009. In septembrie 2009 am plecat din tara si nu am reusit sa recuperez carnetul de munca de la angajator (m-am intors in Romania anul trecut). Firma a intrat in faliment iar fostul angajator nu a mai fost de gasit nici pana in ziua de astazi (avand datorii banesti fata de salariati, la scurt timp dupa inchiderea definitiva a "portilor" nu au mai putut fi contactati sub nicio forma).
Intrebarile mele sunt:
1. Cum pot da de urma cartii mele de munca? O pot gasi la ITM? sau in alta parte?
2. Ce se intampla daca angajatorul a oprit carnetul de munca (intentionat sau nu)?
3. Exista si o alta varianta pentru a afla vechimea si in lipsa carnetului de munca (daca da, cum)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 10 Ianuarie 2025
Adresati-va ITM-ului in raza caruia a avut sediu acea societate.
Adresati-va ITM-ului in raza caruia a avut sediu acea societate.
Buna ziua Mi am pierdut cartea de munca ,dar am copiile.Se pot folosi ptr pensionare?

Negrilaclaudia a scris:

]Buna ziua Mi am pierdut cartea de munca ,dar am copiile.Se pot folosi ptr pensionare?
Va cere si originalul ..

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime catalina10 catalina10 cum pot să recuperez anii de munca daca am pierdut cartea de munca am lucrat la Pionierul fabrica de încălțăminte? (vezi toată discuția)
Pierdut cartea de munca Eva Baumann Eva Baumann Bună! ! Mi am pierdut cartea de munca M am mutat de mai multe ori și nu stiu Cum sa recuperez anii munciți . Eu trăiesc acum în Germania și nu știu Cum ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cartea de munca cum procedez? o mai pot recupera si ... dinu154 dinu154 AM PIERDUT CARTEA DE MUNCA CUM PROCEDEZ.O MAI POT RECUPERA SI DE UNDE. (vezi toată discuția)