avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in anul 2008 am contractat un credit cu garantie ipotecara pe care din 2014 nu l-am mai putut plati si am dat in judecata banca pentru clauze abuzive. in acest moment banca ma executa cu toate ca procesul nu are o hotarare definitiva si la prima instanta am castigat o parte din suma
întrebarea este banca poate executa bunurile daca suma pe care o am de plata la banca nu a fost stabilita printr-o hotarare judecatoreasca ?
multumesc ptr raspunsuri
Cel mai recent răspuns: dan.geotrade , utilizator 11:33, 7 Octombrie 2016
exista posibilitatea sa formulate contestatie la executare in 15 zile de la data la care a inceput executarea silita/data la care vi s-au comunicat primele acte de executare. Nu este necesar ca o instanta sa stabileasca valoarea debitului, contractual de credit e titlu executoriu ...
am formulat contestatia dar judecatoria a suspendat procesul pana la o hotarare care se va da in procesul cu banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Horatziu80 Horatziu80 Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)
Situatie executare silita remusbv8 remusbv8 Buna ziua, Am fost executat silit pentru niste credite din 2018 pentru un IFN dar dupa verificare pe acele contracte de credit nu apare semnatura mea fizica ... (vezi toată discuția)