avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRELUNGIRE PERIOADA CIM DETERMINATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRELUNGIRE PERIOADA CIM DETERMINATA

Buna ziua,

am urmatoarea situatie :
perioada contractului 01.01.2016 - 07.10.2016 , vreau sa ii prelungesc perioada pe inca 3 luni , cum trebuie sa procedez si sa inregistrez in revisal?

1) 07.10.2016 - 06.01.2017 perioada corecta?
2) 08.10.2016 - 07.01.2016 perioada corecta?
Un contract pe perioada determinata nu poate fi prelungit.
Art.82 C.mun.
...
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
......

Astfel , c.i.m. incheiat pe durata determinata se poate prelungi de nenumarate ori inauntrul duratei de 36 de luni , fara a avea vreo limitare la durata prelungirii.

perioada contractului 01.01.2016 - 07.10.2016 , vreau sa ii prelungesc perioada pe inca 3 luni ...

In Revisal operati modificarea datei de sfarsit a c.i.m., in loc de 07.10.2016 treceti 07.01.2017
freeelis a scris:

Art.82 C.mun.
...
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
......

Astfel , c.i.m. incheiat pe durata determinata se poate prelungi de nenumarate ori inauntrul duratei de 36 de luni , fara a avea vreo limitare la durata prelungirii.

perioada contractului 01.01.2016 - 07.10.2016 , vreau sa ii prelungesc perioada pe inca 3 luni ...

In Revisal operati modificarea datei de sfarsit a c.i.m., in loc de 07.10.2016 treceti 07.01.2017

ups...:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de munca pe perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa De catre ori de se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata?Din cate inteleg eu, nu exista un numar limitat de acte aditionale de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca determinat Mesesan Mesesan Buna ziua, Am incheiat un contract de munca determinat pt. 12 luni ( 24.03.2015 -24.03.2016). Pentru al prelungi trebuie trimis in Revisal inainte de ... (vezi toată discuția)
Cate prelungiri cu act aditional se pot face in cadrul unui cim durata determinata? mariamarineci mariamarineci Cate prelungiri cu act aditional se pot face in cadrul unui cim durata determinata? Durata maxima a unui cim determinata stiu ca este de 36 luni; in interiorul ... (vezi toată discuția)