avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina leasing
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina leasing

Buna seara! Am cumparat o masina de la firma Nurvil, o masina care a fost pierduta de proprietarul care a cumparato in leasing .... acestia nu mi-au oferit cerificatul auto al masini punand ca motiv trimiterea acestuia pentru instrainare. Personalul angajat acolo mi-a spus ca nu o sa am probleme in a circula cu masina si ca politia rutiera ar tr sa cunoasca protocul ... ! va rog sa imi spuneti doar daca pot sau nu sa circul pe drumurile publice ! Va multumesc anticipat pentru timpul si raspunsul acordat !
Cel mai recent răspuns: VAST Expertise SRL , Expert judiciar 12:28, 11 Octombrie 2016
In mod normal nu poti sa circuli cu masina fara certificatul de inmatriculare. Ai nevoie de o dovada prin care sa justifici de ce nu il ai. Ai primit o astfel de dovada de la firma? Sau ti-au spus care este acel "protocol"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata cu un automobil. am nevoie de 4 sfaturi. multumesc elyas elyas Buna ziua. Imi puteti oferi va rog cateva pareri despre urmatoarea situatie? O masina a fost adusa in Romania in ianuarie 2010. Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul refuza sa o ia dea_power dea_power Buna ziua, Cat poate circula un viitor proprietar al unei masini cu mentiunea pe cerificatul de inmatriculare \\"instrainat catre...\\"? (Precizez ca in ... (vezi toată discuția)