avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actualizare cadastru si dezmembrare fara acordul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actualizare cadastru si dezmembrare fara acordul tuturor copropietarilor

Recent am aflat ca imobilul ce il detin in copropietate are alt numar cadastral , am pus cateva intrebari celor de la ANCPI si am primit acest raspuns :
[ link extern ] /
Ce intelegeti din acest raspuns ?

Eu astazi am aflat de actualizarea cadastrului si dezmembrarea imobilului , se puteau face acestea fara ca eu sa fiu instiintat si fara sa imi dau acordul ?
In mod normal toti proprietarii isi dau acordul pentru dezmembrare. Nu vi s-a incalcat dreptul de proprietate, nu s-a stabilit vreo cota . Puteti solicita oricand in instanta partajul daca nu sunteti multumit de dezmembrare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferență dintre partaj și dezmembrare VelvetVamp01 VelvetVamp01 Puteți să îmi spuneți, vă rog, care este diferența dintre partaj și dezmembrare? Rog răspuns urgent! (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren iliescuelena iliescuelena exista un teren gol fara cladire,care are doi proprietari ;are cadastru, intabulare; se face o dezmembrare a acestui teren in trei parti pentru a vinde o ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde jumatate de apartament? gm_ignat gm_ignat Cineva care este proprietar pe un apartament de 4 camere, poate vinde de exemplu, doar 2 camere si restul de 2 sa le dea pe contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)