avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar de incadrare

Buna ziua,
As dori sa va prezint un caz si va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Sunt statistician medical principal cu o vechime de 37 de ani in aceeasi institutie si sunt sef Biroul statistica din 2013. Dupa Ordonanta de Urgenta incapand cu luna august am fost incadrata in grila de sefi, cu un salar de baza de 3459 de lei. In 3 octombrie am fost informata oficial ca am fos incadrata gresit, si mi s-a cerut sa inapoiez banii, deoarece pentru functia de conducere conform Legii nr.284/2010, persoanele care ocupa functii de conducere trebuie sa aiba studii superioare. Drept urmare mi s-a comunicat ca salariul de baza va fi 1942 lei. Dar pentru postul de statistican medical nu se prevad studii superioare. Atunci, conform acestor grile, in statul de functii, eu am fost retrogradata?
Cum trebuie sa fiu incadrata si daca mai pot ocupa functia de sef Birou statistica fara studii superioare, dar si remunerata aferent?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Functie de conducere studii ssd Brokeru22 Brokeru22 Potrivit Legii nr. 284/2010, Anexa nr. III, Cap. I, pct. 1, Alte functii de coducere, pct. 7 -”Sef serviciu” exista conditie necesara de studii ... (vezi toată discuția)
Spor conducere jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Daca ai functie de conducere(sef serviciu), dar ai studii medii, poti primi indemnizatie de conducere? (vezi toată discuția)
Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)