avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Punerea in libertate - mandat european de arestare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Punerea in libertate - mandat european de arestare pentru neplata pensiei de intretinere

sotul meu este arestat pentru neplata pensiei alimentare....acum a facut cerere pentru redeschiderea ddosarului pentru judecarea in lipsa...ce posibilitati are ca sa se aprobe sa ii dea banii la fosta...sau cum trebuie sa procedeze....am auzit ceva de genu ca ar putea face o cerere pentru punerea in libertate...va rog ajutati-ma cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: GabrielaC81 , utilizator 13:38, 12 Octombrie 2016
a fost arestat sau a fost condamnat in lipsa si acum a fost prins ? Nu a fost citat, nu stia ca e in judecata ?
da este arestat si luna asta are procesul pentru judecarea in lipsa...el a fost citat la adresa veche....are sanse sa il puna in libertate...va multumesc
Arestat pentru neplata pensiei? In Romania? sunteti sigura? Nu e vorba de alta infractiune?
E o procedura complicata.

Sa aibă avocat ar fi bine ca sa se apere cat se poate de bine.

E.bine sa nu facă el cererea ci avocatul după ce studiază dosarul cu condamnarea.

De abia apoi avocatul va poate informa.

Dacă nu ii angajați imediat avocat poate sa depună el cererea dar cererea trebuie motivata foarte bine.

Doamna, luati-o va rog de la inceput. Omul nu a platit pensie desi avea venituri, pana aici.. neobisnuit, se intampla si altora. Mai departe ce s-a intamplat, asa tam-nesam l=au ridicat de pe strada, nu a fost audiat niciodata ?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu ... (vezi toată discuția)
Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)
Infundat de infractori ralucka ralucka buna ziua!sotul meu a facut acum multi ani un credit la o banca cu ajutorul unor cunostinte care i-au procurat carte de munca falsa!!!astia erau o intreaga ... (vezi toată discuția)