avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept

Ce documente trebuie anexate cererii de constatare a reabilitarii de drept pentru o amenda penala?
- daca se depune copia chitantei amenzi penale mai trebuie scos cazierul fiscal?
- trebuie depus si cel judiciar?
- trebuie caracterizari de la locul de munca sau adeverinta de salariat?(chiar nu le vad rostul)
Cel mai recent răspuns: laurentiuu , utilizator 16:17, 10 Octombrie 2016
Pentru reabilitare se depune copia legalizata a sentintei de condamnare , cazierul judiciar, dovada platii amenzii, dovada platii cheltuielilor de judecata si a despagubirilor daca e cazul, dovezi de indreptare : caracterizare, adeverinta venit, acte propriettae(daca aveti pe imobil ) copii certificate casatorie si nastere minori (daca aveti) etc . Consultati un avocat pentru proces.
Unde scrie ca trebuie adeverinta de venit, certificat de casatorie,act de proprietate, etc? Asa ceva nu au trebuit nici in cazul procesului.
De ce nu se respecta legea, sa stearga din oficiu amenda din cazier, ca de aceea este de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala achitata - stergere mentiune din cazier georgiana.td georgiana.td Acum 4 ani am primit o amenda penala , pe care am platit-o cam dupa 6 luni de la pronuntarea instantei . Acum am avut nevoie de cazier pentru angajare , si , ... (vezi toată discuția)
Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)
Cazier - angajare Lucian91 Lucian91 Buna ziua, in urma unei batai ,dupa proces , am luat amenda penala 10 mil. (vatamare corporala ) As vrea sa dau la armata anul viitor,dar nu stiu daca mai ... (vezi toată discuția)