avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinerea formularului s1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinerea formularului s1

Buna ziua,
As dori niste informatii cu privire la obtinerea formularului s1 pt cetatenii care deja sunt in uk.
Acum 1 an de zile am adus-o pe bunica mea pensionara in uk...Pana acum a beneficiat de asistenta medicala doar ca acum mi-au cerut formularul s1...In uk nu se elibereaza card pt resedinta...Documentele care pot face dovada ca ea locuieste in uk este NINO si dovada de adresa.Pot folosi NINO si dovada de adresa ca si dovada sederii ei in uk?Astept un raspuns.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Adam05 Adam05 Buna ziua ! Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formular s1 danielabunu danielabunu Sa ma ajute cineva sa inteleg de unde pot procura un formuiar S1 din judetul Bacau? (vezi toată discuția)