avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... servicii, prestatii insusite trebuie achitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

servicii, prestatii insusite trebuie achitate

Care este temeiul legal care ma obliga sa platesc (din credite bugetare) c/valoarea unor prestatii, servicii de care am beneficiat si le recunosc Precizez ca nu am contract incheiat cu prestatorul de servicii, nu am dosar de achiziție conform Legii 98/2016.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii - cerinte, durata, .... oanaportar oanaportar Buna ziua ! - o problema cu care se confrunta multe institutii publice care nu are personal angajat suficient - institutia noastra publica a incheiat la ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta alina oana alina oana In urma incheirii unui contract de servicii de supervizare a lucrarilor cu Consiliul judetean- autoritate contractanta, ca urmare a unei proceduri de achizitie ... (vezi toată discuția)
Achizitie paza pentru bugetari tatiamea tatiamea LA ACHIZITIA PENTRU PAZA AVEM O CONTESTATIE SI EXPIRA CONTRACTUL VECHI. SE POATE FACE O ACHIZITIE DE PAZA DOAR PE PERIOADA CONTESTATIEI ? (vezi toată discuția)