avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis anulat

buna!
in urma cu 2 ani am fost oprit de politie in Danemarka avand o alcolemie de 1.02 in sange ,am avut la dispozitie 6 luni pentru a trece din nou examenu de permis si un test de alcool ,dar nu m am prezentat , ca atare am fost nevoit sa ma prezint la politie si sa il predau ,ca urmare ei mi au anulat permisul si sunt nevoit sa urmez cursurile din nou.
mentionez urmatorele : permisul mi a fost eliberat in romnia dar intre timp l am schimbat in DK fiin rezident .eu mai am dreptul de a conduce in romnia fiind doar anulat cel danez ? in romania am intrebat la permise si figurez cu permis .pot cere a mi se elibera permisul romanesc din romania .
multumesc!
Autoritatile daneze trebuiau sa remita autoritatii competente din Romania permisul de conducere vechi prin adresa oficiala in cuprinsul careia sa informeaze aceasta autoritate cu privire la efectuarea preschimbarii.
Va sfatuiesc sa va interesati la autoritatile competente din Romania despre situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis ro pe danez bulvaif bulvaif Buna ziua. As dori sa intreb Ca la preschibare de permis Romanesc pe permis Danez si invers exista vreo comunicare intre cele doua tari pentru a se verica ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto norvegia rusualexandru rusualexandru Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. In prezent sunt rezident in Norvegia dar este posibil sa revin in Romania. In acest caz, preschimbarea ... (vezi toată discuția)
Info va rog - schimbare permis rezident ue cu permis romanesc khan khan salut,sunt cetaten pakistanez cu resedinta permanent in Italia(de 20 ani) am permis de conducere emis de autoritate din pakistan,.cum fac sa schimb permisul ... (vezi toată discuția)