avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare teren dupa Act edificare constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare teren dupa Act edificare constructie

Am cumparat un apartament pe un teren de 1100 de mp. Dupa ce primaria a facut receptia si a dat certificatul de atestare a edificarii constructiei, constructorul a dezmbembrat terenul, ramanand la jumatate. Va rog sa imi spuneti - avand in vedere ca pe plansele DTAC cu VIZA SPRE NESCHIMBARE in plan situatie, plan incadrare in zona apare terenul de 1100 de mp si, de asemenea, in PUD - apare acelasi teren de 1100 mp, este LEGAL ce a facut constructorul??
Mai mult decat atat, Primaria a acceptat Receptia si a eliberat certificat atestare, fara ca amenajarile exterioare sa fie facute ( lipsa dale inierbate - in curte este doar pamant si pietris, lipsa imprejmuire, lipsa poarta acces auto). Cum il mai pot face acum pe constructor sa respecte proiectul?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Desfiintare alveola solicitata de primarie ciprix01 ciprix01 Buna ziua. Vorbim de constructia unei case aflate pe o strada ingusta - ce este de fapt un drum de servitute al proprietarilor de imobile de pe acea strada. ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie garaj Dragon88 Dragon88 Buna ziua! Detin un garaj in suprafata de 50mp. As vrea sa stiu daca am posibilitatea sa ii schimb destinatia in spatiu de locuit si totodata sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)