beagr a scris:
in iulie s-a definitivat procesul prin care tatal copilului e obligat sa plateasca 300 ron,dar acesta refuza.la servici nu avrut sa dea acord,ca firma sa traga din salariu.sunt deja 5 luni in care nu mi-a dat nimic.acum am aflat ca vrea sa plece in septembrie in strainatate.sunt disperata.va rog spuneti-mi ce sa fac,unde sa ma duc,cum sa il fac sa plateasca pensia copilului?va multumesc anticipat.
Intrebare: sunteti sigura ca instanta a comunicat hotararea paratului? Sunt 5 luni de cand a fost obligat la plata pensiei sau de cand ati introdus cererea de chemare in judecata? Ati solicitati prin cerere infiintarea popririi pentru ca angajatorul sa faca retinerile lunare?
Suntem in luna august..... daca procesul a fost in iulie, redactarea si comunicarea hotararii dureaza, mai ales ca e si vacanta..... Daca faceti acum plangere penala (fara a sti sigur ca paratul a primit hotararea instantei), paratul poate motiva faptul ca nu a platit deoarece nu a primit hotararea...Angajatorul nu poate face retinerile la solicitarea dv., poprirea se face in baza ordonantei de infiintare a popririi trimisa de catre instanta...