In anul 2015 (iulie) mi-am facut un abonament Orange (Pantera 41, adica 41 euro lunar) achizitionand un iPhone 5c gratuit (oferta abonamentului)
Am achitat pana acum vreo 9 luni, deci 41*9 = 396 euro. De o vreme nu mai am bani sa achit, nu mai lucrez deci nu mai am posibilitate...
Astazi, am primit acest raspuns de la Orange :
"Am verificat situatia si observ ca in data de 12 octombrie 2016 a fost emisa o factura in valoare de 1335.66 lei, suma ce reprezinta daunele de reziliere ale contractului. In acest moment, balanta contului dumneavoastra este de 2079.22 lei.
Inchiderea numarului inainte de terminarea perioadei contractuale implica achitarea unei plati in avans, egala cu valoarea abonamentului lunar fara TVA inmultita cu restul lunilor ramase pana la expirarea perioadei contractuale."
Intrebarea mea este: Ce se intampla daca nu pot achita factura? Chiar nu am bani... Cand am avut am achitat.. acum nu mai am..
Multumesc!
Incercati sa faceti efortul pentru achitarea debitului,astfel incat sa indepartati situatia neplacuta sa fiti actionat in instanta pentru recuperare debit-situatie care ar genera costuri suplimentare pentru dv=cheltuieli de judecata,eventual executare silita bunuri in evidenta
Si daca ma vor actiona in judecata si nu am sa am bani sa achit, ce se va intampla? Chiar nu mai am bani... Cand am lucrat, am avut si am platit... acum chiar nu am, si ca sa imprumut din alta parte, m-as duce in datorii mai mari...