avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Liceu in Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Liceu in Germania

Bună ziua. Numele meu este Violeta. Anul acesta am început clasa a 12-a și din motive personale vreau sa renunț aici la școală și sa plec la mama mea în Germania. As dorii mai multe detalii despre ce ar trebui sa fac aici(sa îmi retrag dosarul de la liceu, etc.) dar și acolo în Germania. (înscrierea la liceu, învățarea limbii, etc.)

Alte discuții în legătură

Educatie - inscriere la liceu - drepturi elev ikasve ikasve Buna ziua, In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)
Cum pot continua scoala in germania copiii romani? cristiandaniel cristiandaniel Buna ziua,am doi copii (o fata in clasa a 10 a si un baiat in clasa a 2 a). Tatal este plecat in Germania trebuie sa plecam si noi dar copii nu cunosc deloc ... (vezi toată discuția)
Problema foarte importanta! rog sfaturi - am 17 ani si vreau sa plec de acasa puradino puradino Salutare! Voi avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu o problema putin diferita de domeniul in care voi posta asta. Am 17 ani, si anul viitor in ... (vezi toată discuția)