avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Info creare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Info creare firma

Bună seara

Aş dori să deschid un " Service mobil de diagnoză rapidă şi mici reparaţii electro- vacuumatice "
Mă interesează
1)care este forma juridică cea mai bună pentru a demara afacerea aceasta.AF sau srl avînd în vedere că vrea să implic atît familia cît şi să efectuez angajări dacă va fi cazul.
2) În ce legi şi norme metodologice pot să primesc informaţii despre ce acte şi autorizaţii am nevoie de a putea demara afacerea.
Idea este că în loc de un service auto vreau să aleg mobilitatea de a deplasa la vehicule rămase în drum pt. a efectua diagnoza rapidă, şi în caz de posibilităţi de a efectua reparaţiile, nemaifiind nevoie de tractări şi de umblat dela service la service pt. a rezolva problemele.

Alte discuții în legătură

Pfa pentru activitati de reparare vehicule? dreamer_daniel dreamer_daniel Buna ziua, Ma intereseaza sa infiintez un PFA pentru tatal meu care momentan lucreaza ca mecanic auto. Ideea ar fi ca el sa realizeze repararea ... (vezi toată discuția)
Kilometrajul unui automobil dat inapoi si vanzarea ulterioara a acestuia Ionion1989 Ionion1989 Va prezint urmatoarea situatie reala: Am cumparat o masina de la vanzatorul Ion. Acesta mi-a spus ca masina are numarul de km afisati pe bord respectiv ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli la un srl ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns, de curand sunt administratorului unui SRL, si as dori sa stiu daca cheltuielile cu naveta ... (vezi toată discuția)