avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Programe de tv in HoReCA: - taxe, licente, penalizari
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Programe de tv in HoReCA: - taxe, licente, penalizari

Buna ziua,

Sunt proprietar de hotel nou deschis si, am urmatoarea nedumerire: pentru difuzarea de canale tv in interior ( inclusiv canale pentru adulti), plus televiziune interna - canale proprii de evenimente, cum pot fi acoperit daca ma controleaza vre-un functionar pentru licente?

Am apelat la 2 operatori de canale TV: unul ieftin care mi-a zis ca nu am nici o problema, este ca si cum mi-as instala canale de tv acasa, si altul, care imi spune ca pot suferi penalizari daca nu am un contract de furnizare special pentru industria hoteliera.

Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)