avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire accident prin FPVS ( Fondul de Protectie a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire accident prin FPVS ( Fondul de Protectie a Victimelor Strazii )

In martie 2015 tatal meu a suferit un accident ca pieton fiind lovit de o persoana care nu avea asigurare la masina . In accident a mai fost implicata si mama ea , care nu a patit nimic .
Pana acum nu am cerut despagubiri ( dosarul e in curs ) si voiam sa stiu daca prin FBVS putem sa obtinem despagubiri materiale .
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Am lovit, nu foarte tare, o persoană pe trecerea de pietoni, care după ce s-a ridicat și-a luat telefonul și a fugit spunând că m-a iertat. nu am fost la poliție după aceea, mi se poate întâmpla ceva? Anca 76 Anca 76 Stateam pur si simplu la intrarea in giratoriu. O masina era in fata mea iar intre mine si masina din fata era trecerea de pietoni. Erau masini si pe stanga si ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurari auto OVIDEL10 OVIDEL10 pe scurt , bunica mea a suferit un accident auto(a fost lovita de o masina pe trecere de pietoni, ) a avut nevoie de 85 de zile spitalizare , dar a ramas si cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)