avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire asigurari auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire asigurari auto

pe scurt , bunica mea a suferit un accident auto(a fost lovita de o masina pe trecere de pietoni, ) a avut nevoie de 85 de zile spitalizare , dar a ramas si cu sechele pe viata fiind lovita si la cap fapt pentru care are si dosar de handicap- dementa-(in urma accidentului a avut si are un cheag de sange pe creier , datorita faptului ca are 84 ani nu a putut fi operata) .
cat se pot obtine despagubiri? pe ziua de spitalizare ? , deoarece avocatul care ne reprezinta cred ca s-a inteles cu compania de asigurari ...deoarece a fost la negocieri in dosar este ceruta suma de 300.000 euro(pe care tot el ne-a recomnadat sa o cerem) acum zice ca a obtinut suma de 10000 euro , ca sa incheiem procesul( vezi doamne ca nu pot mai mult deoarece au probleme financiare si ca e posibil sa de-a faliment) e vorba de City Insurance
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
OVIDEL10, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident in marsalier cu o victima marazanutza marazanutza salut eram pe o strada din cartieru baneasa masina era parcata langa bordura cand am ajuns la masina m-am urcat in masina si am pus centura m-am uitat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din neatenție am provocat un accident auto doar cu ... horhe4ab horhe4ab Buna ziua. Din neatenție am provocat un accident auto doar cu daune materiale. După 1 luna si 1 săpt asiguratorul la care am RCA valabil nu a deschis ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala - pași de parcurs.. Unir Unir Buna ziua, As dori sa va adresez cateva intrebari daca ma puteti ajuta cu privire la un accident rutier. La sfarsitul anului 2020 tatal meu a fost ... (vezi toată discuția)