Asa ne-a spus soferul, ca a primit permisul după o lună, fiindcă a susținut examen... De asta și nouă nu s-a părut suspect.
Noi am facut prima expertiza IML dupa ...60 zile intradevar, fiindca nu am avut cum inainte, fiind nedeplasabil, ulterior am facut prima exprtiza IML unde a reiesit 100 zile de ingrijiri.
In vara aceasta, prin avocat s-a solicitat o noua expertiza, o completare a celei initiale, fiindca intre timp au mai avut loc 2 internari, plus alte documentele adunate.
Cei de la IML ne-au dat 4 adrese catre diferite specialitati, ortopedie, neurochirurgie, fizioterapie, in care medicii respectivi sa completeze, adica sa confirme actele. Le-am dus si acelea, iar acum asteptam sa vedem cand vor trimite cei de la IML la politie raportul, iar ulterior banuiesc va va ajunge la parchet nu? si apoi in instanta.
Noi am achitat atat proma expertiza, cat si ultima, plus consultatiile la medicii din policlinica orasului.
PAUL777 a scris:
Bună seara,
Cum a primit permisul?Nu este un dosar penal.La 100 zile îngrijiri medicale se încadrează la vătămare corporala gravă. Trebuia să circule cu dovada prelungita de la parchet( numai dacă este aprobată de procurorul de caz).
Pentru a grăbi ajungerea în instanță, plătiți dumnv expertiza la iml.Politia trimite dosarul la parchet (o sa fiți chemata pentru declarații la parchet.Va recomand sa mergeți cu un avocat..În maxim 1 luna juma dosarul ajunge în instanță. În privința duratei procesului este foarte greu de precizat.In privinta daunelor materiale și morale ,puteți cere în baza RCA vinovat.