avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... L.nr.554/2004 a contenciosului administrativ s-a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

L.nr.554/2004 a contenciosului administrativ s-a modificat?

O institutie judeteana a statului (AJPIS) a emis O decizie de respingere a unei cereri unde se precizeaza ca trebuie sa o contest in termen de 30 de zile la tribunalul teritorial.Va rog sa-mi spuneti daca e corect sau aceste institutii de prestatii sociale au alte reguli? Nu si pentru acestea sunt obligatorii prevederile Legii nr.554/2004?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 16 Octombrie 2016
AJPIS poate emite atat decizii de admitere , cat si de respindere pentru acordarea unor drepturi.

Deciziile de respingere se pot contesta in contencios adminitrativ, potrivit Legii nr.554./2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil violetafratila violetafratila buna ziua.am si eu o intrebare.sotul meu a depus dosarul pentru pentru indemnizatie crestere copil luna trecuta(inceputul lunii martie).fetita este nascuta in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avezoc avezoc buna ziua exitsa o lege/ordin etc prin care indemnizatia de crestere a copilului se plateste in maxim 3 luni de la depunerea dosarului? multumesc (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)