avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 263 / 2010 o lege sistematic incalcata de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 263 / 2010 o lege sistematic incalcata de parlamente si guverne

1/ De ce sunt introduse in sistemul public al pensiei de stat tot felul de alte pensii care nu au nimic in comun cu principiile L 263/2010 in special cu principiul contributivitatii (ex. pensiile speciale, cresteri diferentiate pentru numite categorii de salariati, etc.)?
2/ De ce numarul de puncte acumulate de un salariat intr-o viata de munca scade cu cit creste mai mult nivelul de trai al tarii, respectiv creste salariul mediu brut pe economie ?
3/ De ce stagiu standard de cotizare pentru asolventii de invatamint superior cursuri la zi nu se reduce corespunzator cu anii de invatamint frecventati? ( avind in vedere egalitatea de sanse pentru toti participantii la sistemul public de pensii)
4/ De ce trebuie sa induram hotia si incompetenta unor nemernici care au condus si inca mai conduc tara spre moartea poporului roman.

Alte discuții în legătură

Crestere salariala 1 august 2016 iustin_79 iustin_79 Va rog sa-mi spuneti si mie daca este CORECT urmatorul mod de aplicare a OUG 20/2016 pentru cresteri salariale de la 1 august 2016: daca in institutia in ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas cumulata cu alte venituri ciugolialacramioara ciugolialacramioara Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca un student care se angajeaza poate cumula pensia de urmas impreuna cu salariul? Mentionez ca pentru venituri ... (vezi toată discuția)
Mama masteranda insarcinata anca marcus anca marcus cum e cu legea potrivit careia mamele inscrise la master pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? am terminat fac si dupa 3 ani m-am inscris la ... (vezi toată discuția)