Va rog sa-mi spuneti si mie daca este CORECT urmatorul mod de aplicare a OUG 20/2016 pentru cresteri salariale de la 1 august 2016:
daca in institutia in care lucrezi nu exista nimeni pe aceeasi vechime tie nu ti se acorda nici o crestere, pentru ca nu are cu cine sa te egalizezeX-( , deci ramai tot la treapta 3...
Este asa ceva corect????
Nu cred asa ceva.
1.Din cate am inteles functionarii care sunt la superior 1 efectiv nu primesc absolut nimic la salar. :-/
2.In schimb cei care sunt la superior 3 sunt trecuti din start la superior 1.
Poate ne spun cei care lucreaza in resurse umane, ei trebuie sa stie.
Asteptam.:duh:
Tocmai de la Resurse Umane mi-au transmis ca daca in institutie nu este nimeni pe superior 1 cu gradul meu de vechime nu primesc nimic acum (la 1 august).... sunt persoane superior1 dar cu alt grad de vechime decat al meu...si deci, cica ghinion pentru mine....oare chiar asa sa fie? Nu este asta un abuz?
Deci nu mai e salarizare pe tara? Acum e pe institutie? In ce lume traim? O sa ajungem sa ne dam in pentru a ne ocupa locurile de munca unul altuia. Niste nemernici. Ce legi sunt astea? La centru isi maresc in procente iar la locale ne dau in urmarire , cica sa ne luam urma celor cu vechime daca vrem salarii decente. Rusine! Pacat de functionari, cat o sa mai indure? Ce sa faci cu grevele, ca nu se rezolva nimic. Bine ca isi iau parlamentarii salarii mari si stau si dorm linistiti pe banii cetatenilor.