avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... crestere salariala 1 august 2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

crestere salariala 1 august 2016

Va rog sa-mi spuneti si mie daca este CORECT urmatorul mod de aplicare a OUG 20/2016 pentru cresteri salariale de la 1 august 2016:
daca in institutia in care lucrezi nu exista nimeni pe aceeasi vechime tie nu ti se acorda nici o crestere, pentru ca nu are cu cine sa te egalizezeX-( , deci ramai tot la treapta 3...
Este asa ceva corect????
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:31, 15 Iulie 2016
Nu cred asa ceva.
1.Din cate am inteles functionarii care sunt la superior 1 efectiv nu primesc absolut nimic la salar. :-/
2.In schimb cei care sunt la superior 3 sunt trecuti din start la superior 1.
Poate ne spun cei care lucreaza in resurse umane, ei trebuie sa stie.
Asteptam.:duh:
Tocmai de la Resurse Umane mi-au transmis ca daca in institutie nu este nimeni pe superior 1 cu gradul meu de vechime nu primesc nimic acum (la 1 august).... sunt persoane superior1 dar cu alt grad de vechime decat al meu...si deci, cica ghinion pentru mine....oare chiar asa sa fie? Nu este asta un abuz?
Deci nu mai e salarizare pe tara? Acum e pe institutie? In ce lume traim? O sa ajungem sa ne dam in pentru a ne ocupa locurile de munca unul altuia. Niste nemernici. Ce legi sunt astea? La centru isi maresc in procente iar la locale ne dau in urmarire , cica sa ne luam urma celor cu vechime daca vrem salarii decente. Rusine! Pacat de functionari, cat o sa mai indure? Ce sa faci cu grevele, ca nu se rezolva nimic. Bine ca isi iau parlamentarii salarii mari si stau si dorm linistiti pe banii cetatenilor.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 20/2016 cristina muntean cristina muntean Cum se calculeaza salariul pentru un functionar public/ inspector grad principal, gradatia 3 salariu de baza 1430 in conditiile in care in aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)
Avansare functionari publici iustin_79 iustin_79 Un functionar public care avanseaza de pe un grad profesional pe unul superior este incadrat in treapta 3 de salarizare desi aceasta practic nu mai exista. ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)