avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansare functionari publici

Un functionar public care avanseaza de pe un grad profesional pe unul superior este incadrat in treapta 3 de salarizare desi aceasta practic nu mai exista. Cum poate sa ajunga la acelasi nivel cu unul care a fost incadrat in treapta 1 de salarizare? pentru ca este ceva "ciudat" avem acelasi grad dar salarii diferite si nici nu poti sa ajungi la fel. Este corect asa?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:20, 8 Ianuarie 2015
Nu este corect.Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Pana nu se modifica Legea 284/2010 nu se poate face nimic. Ceilalti colegi au avut noroc. Daca vrei sa avansezi in vechime o sa intalnesti alte diferente la salarii. Nu am votat noi? Ar trebui sa facem greva, altfel asa vom ramane..asta e
Tocmai citeam zilele trecute pe ecranul TV ca salariul mediu in administratia publica este de 2373 lei. M-am minunat, oare de unde au reusit ei sa ajunga la suma aceasta cand majoritatea dintre functionarii cu incadrare maxima nu depasesc 1500 lei. Atunci este normal sa nu se indrepte aceste erori de salarizare deoarece nimeni din conducere nu este interesat sa faca asta. Toti cei care s-au plans celor de la resurse umane au primit acelasi raspuns, colegul a avut noroc. Acesta sa fie criteriul in administratie pampalau sa fii, noroc sa ai...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in clasa absolventi de studii superioare. seneca399 seneca399 O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare functionar public miki_M miki_M Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie: in anul 2008 am fost angajata in functia publica de referent, clasa III, treapta III. In anul 2009 , am terminat ... (vezi toată discuția)
Avocatul poporului poate sa sesizeze curtea constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema, poate impreuna vom gasi o solutie legislativa. Prin art.39 lit. r), de la Capitolul IV ... (vezi toată discuția)