avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TDP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TDP

Buna seara am si o intrebare am o sentinta civila obtinuta in 2008 pe o suprafata de teren de 6.50 ha pe pucte,T.si Pin anul 2010 primaria imi elibereaza un TDP pe o supafata care nu se regaseste in sentinta,in anul 2011 vand o suprafata de teren de 2200 mp,aceasta supafaa de teren este trecuta in acest TDP.TDP nu lam ridicat de la primarie bu am semnat pt.el,am facut o copie legalizata pentru a vinde terenul,Intrebarea este daca acest TDP a intrat in circuitul civil? va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare casa Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si o intrebare deti o hot.definitiva si irevocabila pe supafata de teren 0.85 ha pe o suprafata de teren de 0.20 ha se afla construita o casa in ... (vezi toată discuția)
Revendicare cu iz penal emiliana emiliana Am cerut inca din anul 1991, dupa legea 18/1991,retrocedarea terenurilor agricole si forestiere detinute de tatal meu. Am fost inscris pe anexa cu 28.8 ha, dar ... (vezi toată discuția)
Revendicare,granituire,revendicare?! dmdc dmdc printr-o decizie a tribunalului din 1999,ramasa irevocabila si definitiva prin nerecurare,se obliga paratii sa lase in propr si posesie suprafata de,,10 ha ... (vezi toată discuția)