avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare casa

Buna ziua am si o intrebare deti o hot.definitiva si irevocabila pe supafata de teren 0.85 ha pe o suprafata de teren de 0.20 ha se afla construita o casa in care a fost sediu ceapeului aceasta casa este trecuta in patrimoniul primariei Simnicu de Sus
acum cateva zile inante de craciun casa cu pricina a fos vanduta unei persoane fizice .intrebarea mea este daca primaria avea voie sa vanda aceasta casa atat timp cat esista o hot.definitiva pe suprafata de teren?ce pot sa fac sa intru in posesia terenului?.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:07, 31 Decembrie 2016
Buna ziua,
Daca aveati drept de proprietate (prin sentinta judecatoreasca) doar pe teren, atunci imobilul era al primariei si deci il putea instraina cand dorea.
Ca sa intrati efectiv in posesia terenului va adresati unui executor judecatoresc daca primaria nu este de inteles.
La multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul dupa 14 ani revendica metele proprietatii vandute francisckonta francisckonta Ajutor! Buna ziua! La sfirsitul anului 2000 am cumparat una casa cu gradina in posesia careia am intrat imediat. [b]Mentionez ca metele proprietatii ... (vezi toată discuția)
Drept de propietate Ionut 81 Ionut 81 Bunaziua am o intrebare am o hot.jud.pe o suprafata de teren de 6.52 ha mi-sa emis T.D.P.care lam contestat pe acesta in istanta unde am depus si hot.jud.unde ... (vezi toată discuția)