Bunaziua am o intrebare am o hot.jud.pe o suprafata de teren de 6.52 ha mi-sa emis T.D.P.care lam contestat pe acesta in istanta unde am depus si hot.jud.unde mi-sa recunoscut dreptl de propietate`pe suprafata de mai sus,unde pe suprafata de teren de 0.72 ha se afla o casa care pe timpul lui Ceausescu a fost sediul CAP.si grajurile aferente acestuia casa a intrat in patrimoniu primariei iar grajdurile au fost vandute.Eu am cerut sa fiu in posesie iar cei de la primarie mi-au relatat ca nu pot sa faca acest lucru motivul fiind ca este in patrimoniu statului tot ei au mai zis ca trebue sa am hot.jud.pe casa ,eu am relatat ca vreau sa iau terenul.intrebarile sunt pot sa iau casa si terenul de sub grajduri ?,mai relatez ca in actiunea care este pe rol am cerut acest lucru si mai detin o adeverinta din care reiese ca casa este construita pe terenul meu eliberata in 1991,in casa respectiva este o familie care sta cu chirie unde plateste 200 lei pe luna,cine are prioritate daca primaria scoate la licitatie aceasta casa eu ca sunt propietarul terenului sau chiriasul.,ce trebuie sa fac sa nu o vanda ,eu vreau sa o iau fara bani doar prin hot.jud,va multumesc
pai daca au eliberat T.D.P eu am cerut anularea pentru ca nu sa respectat hot.jud.si nu pot sa angajez executor,ce trebuie sa fac pote sa vanda casa sau nu ?,v a multumesc
Taxe, impozite
Ionut 81
Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de ... (vezi toată discuția)