avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice directe
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice directe

Buna seara,
am nevoie de unele pareri legate de achizitiile directe Sunt nou in bransa si as vrea sa fac totul legal. De curand mi s a dat sa fac o achizitie directa de lucrari cu o valoare ce nu depasa suma de la Art 7 al 5 legea 98/2016. Dar pt ca suma e destul de mare ma ingrijoreaza intomirea actelor. Nu sunt sigur daca am procedat bine. Deci:
- S-a facut solicitare de oferta la un numar de firme din care doar doua au raspuns si doar unul din cei doi s-a calificat. Am facut nota justificativa pe care am semnat o doar eu. Nu trebuie s o semneze si seful de birou?
- Dupa ce a fost semnata de dir financiar, jurist si manager, am facut contractul dar am initializat si in SEAP achizitia Am procedat bine???? Trebuia sa fac inainte o solicitare de oferta in SEAP??? daca am facut achizitia directa in SEAP mai era nevoie si de contract????? Cine raspunde in caz de control vis a vis de nota justificativa???(asta pt ca am semnat o doar eu.) Am toate documentele la dosar incepand cu refereatul de necesitate si cu oferte si cu NJ, doar ca stau cu grija unui control. Am auzit dupa ce am facut contractul ca s-a mai lucrat cu acea firma. La un control nu se poate lega de acest lucru?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Incredintare directa??? pirina pirina Buna ziua, sunt incepatoare intr-ale achizitiilor publice, am urmatoarea problema: pentru instalarea unui sistem de alarma de 7500 ron ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)