avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri instrainate inainte de dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri instrainate inainte de dezbaterea succesiunii

buna ziua. am rugamintea sa ma mai ajute si pe mine cineva cu un sfat. de cativa ani sunt intr-un proces de iesire din indiviziune in urma decesului tatalui meu. intre timp o parte din ceilalti mostenitori au instrainat din bunurile care au apartinut acestuia. desi stiu unde se afla aceste bunuri, persoana respectiva refuza sa recunoasca. ce pot eu sa fac in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Mostenire cris21 cris21 Buna ziua tuturor1 As avea o intrebare cu privire la ce variante legale exista pentru cineva care ar dori sa la,sa dea sau sa daruiasca partea sa de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mirelairimia mirelairimia Buna ziua, As vrea sa stiu ce este de facut in urmatorul caz: Tatal meu decedat are 6 frati. El fiind cel mai mic a ingrijit de bunici. La moartea ... (vezi toată discuția)
Mostenire succesiun impartire teren + casa DanTudorache DanTudorache Buna ziua va rog sa ma indrumati in urmatoare problema: In urma decesului bunicilor tatal si matusa mea au mostenit (sucesiune) o casa si o suprafata de ... (vezi toată discuția)