avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Noutati legislative PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Noutati legislative PFA

buna seara,
acum ceva timp am citit de o modificare in cazul pfa_urilor, II-urilor legata de nr. codurilor caen si de nr. maxim de salariati.
va rog din suflet sa ma ajutati cu actul legislativ.
multumesc

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala-salariati,coduri caen ataela1 ataela1 Buna seara va rog sa-mi spune-ti care este numarul maxim de coduri CAEN -activitati -pe care o I.I le poate avea.Si de asemenea care este numarul maxim de ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)
Cod caen sub conditie? floryxsx floryxsx Buna seara, Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de ... (vezi toată discuția)