avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN sub conditie?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN sub conditie?

Buna seara,

Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de activitate subsidiare. Daca as vrea sa transform obiectul principal de activitate in azil de batrani (8730), trebuie sa renunt la toate codurile caen actuale? Am depus cerere la ONRC cu toate codurile caen actuale si a fost respins dosarul pe motiv "cod CAEN sub conditie".

1. noul cod caen as vrea sa fie: 8730 – Activitati ale caminelor de batrani si ale caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure. Si as vrea sa mai adaug la coduri subsidiare: 8710 – Activitati ale centrelor de ingrijire medicala, 8790 – Alte activitati de asistenta sociala, cu cazare, n.c.a. Am citit undeva ca 8730 exclude codurile 8710 si 8790. Este adevarat?

Societatea are foarte foarte multe coduri caen la momentul acesta. Trebuie sa renunt la toate? As putea sa renunt, nu ma deranjeaza, doar ca sunt vreo 4 pagini (cine a facut actul constitutiv a mers pe premisa "sa fie acolo ca nu se stie cand veti avea nevoie" :O ) si doamna de la ONRC a zis ca trebuie sa le scriu pe toate in Decizia Asociatului Unic.

2. Daca denumirea societatii este... sa zicem... "X si Y SRL" si as vrea sa schimb denumirea sa fie ceva mai apropiat unui azil de batrani, DAR FARA A RENUNTA la numele actual al societatii, cum as putea sa fac? Am intrebat la ONRC si au zis ca nu este posibil. Mi-au spus ca trebuie sa renunt la denumirea actuala. Desi sunt multe societati mari care au un nume mai ciudat al societatii si o alta denumire pentru "public". De exemplu, un restaurant are denumirea sociatetii "SC M S I SRL", iar denumirea pentru public este, sa zicem, "Restaurantul Fantanica".

Aveti idee cum as putea sa pastrez denumirea "ciudata" si sa am una mai normala/formala pentru azil de batrani?

V-as ruga din suflet sa ma ajutati ca trebuie sa plec din tara in 2 saptamani si as vrea sa stiu daca pot face ceva in ambele situatii.

Multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Cod caen 8730 pe societate comerciala. LuciaZM LuciaZM Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor in a clarifica niste aspecte. Detinem o societate comerciala pe care desfasuram activitate de instalatii (cod principal) ... (vezi toată discuția)
Infiintare camin de batrani eyrene24 eyrene24 POT INFIINTA O SOCIETATE COMERCIALA CARE SA AIBA CA OBIECT DE ACTIVITATE PRINCIPAL CODUL CAEN 8730 - ACTIVITATI ALE CAMINELOR DE BATRANI SI ALE CAMINELOR ... (vezi toată discuția)
Infiintare camin caen 8730? elenalili elenalili Vreau sa dedchid in spatiul meu un camin ingrijire varstnici caen 8730, ca persoana juridica unde ma pot incadra? Mentionez ca nu mai mul de 10 persoane in ... (vezi toată discuția)