avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INFIINTARE CAMIN DE BATRANI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INFIINTARE CAMIN DE BATRANI

POT INFIINTA O SOCIETATE COMERCIALA CARE SA AIBA CA OBIECT DE ACTIVITATE PRINCIPAL CODUL CAEN 8730 - ACTIVITATI ALE CAMINELOR DE BATRANI SI ALE CAMINELOR PENTRU PERSOANE AFLATE IN INCAPACITATE DE A SE INGRIJI SINGURE?
Cel mai recent răspuns: S.C. GALANTOM CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 12:46, 2 Noiembrie 2008
Sigur ca da.
Si puteti obtine si o finantare din fondurile europene pentru aceasta activitate.
ce autorizarii sunt necesare pentru infiintarea unui camin de batrani?
Autorizatiile trebuie sa le obtineti dupa infiintare si se refera la spatiul in care trebuie sa va desfasurati activitatea. DSP, DSV, Mediu, ITM, Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8730 pe societate comerciala. LuciaZM LuciaZM Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor in a clarifica niste aspecte. Detinem o societate comerciala pe care desfasuram activitate de instalatii (cod principal) ... (vezi toată discuția)
Cod caen sub conditie? floryxsx floryxsx Buna seara, Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)