avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 8730 pe societate comerciala.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 8730 pe societate comerciala.

Buna ziua,
Am nevoie de putin ajutor in a clarifica niste aspecte.
Detinem o societate comerciala pe care desfasuram activitate de instalatii (cod principal) si dorim la unul dintre punctele noastre de lucru unde nu avem niciun fel de activitate momentan sa deschidem un camin de batrani.
Stim ca in acest sens avem nevoie sa adaugam COD CAEN 8730 - ACTIVITATI ALE CAMINELOR DE BATRANI SI ALE CAMINELOR PENTRU PERSOANE AFLATE IN INCAPACITATE DE A SE INGRIJI SINGURE.
Problema care se pune este ca din ce am inteles, acest cod este limitat.
1. Se poate adauga acest cod caen ca activitate secundara? Sau ca activitate principala numai la acel punct de lucru?
2. Se poate adauga acest cod caen pe SRL, platitor de TVA atat timp cat scrie ca serviciile sociale sunt scutite de TVA?
3. Care este modalitatea prin care putem functiona intre niste limite legale in a face camin de batrani la acea locatie, fara a fi nevoiti sa renuntam la activitatea care sustine firma momentan?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cod caen sub conditie? floryxsx floryxsx Buna seara, Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de ... (vezi toată discuția)
Cod caen ingrijire batrani p_alin p_alin buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod caen pentru o firma de ingrijire batrani la domiciliu ? Am inteles ca trebuie nu stiu ce aprobari de la ... (vezi toată discuția)
Infiintare camin de batrani eyrene24 eyrene24 POT INFIINTA O SOCIETATE COMERCIALA CARE SA AIBA CA OBIECT DE ACTIVITATE PRINCIPAL CODUL CAEN 8730 - ACTIVITATI ALE CAMINELOR DE BATRANI SI ALE CAMINELOR ... (vezi toată discuția)