avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare camin CAEN 8730?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare camin CAEN 8730?

Vreau sa dedchid in spatiul meu un camin ingrijire varstnici caen 8730, ca persoana juridica unde ma pot incadra? Mentionez ca nu mai mul de 10 persoane in ingrijire. Nu stie nimeni sa-mi spuna, ba pe micro ba pe asociatie , ba pe nonprofit, la ONRC nu a apelat nimeni pentru CAEN-ul asta.Spuneti-mi si legea , eu vreau sa deschi cat mai repede , am o casa cu 10 camere si multi batrani care sunt dispusi sa stea in ea.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 13:20, 7 Martie 2009
Dvs decideti daca vreti un ONG sau o societate comerciala.Daca nu doriti obtinerea de profituri din aceasta activitate, va faceti o fundatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen sub conditie? floryxsx floryxsx Buna seara, Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de ... (vezi toată discuția)
Infiintare camin de batrani eyrene24 eyrene24 POT INFIINTA O SOCIETATE COMERCIALA CARE SA AIBA CA OBIECT DE ACTIVITATE PRINCIPAL CODUL CAEN 8730 - ACTIVITATI ALE CAMINELOR DE BATRANI SI ALE CAMINELOR ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)