avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit?

Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:56, 31 Ianuarie 2022
In functie de activitatea desfasurata de asociatie
de cele mai multe ori codul 9499 "Activitati ale altor organizatii n.c.a", in putine cazuri o asociatie non-profit functionand pe baza OG 26 / 2000 se incadreaza pe alt cod ( ex.. cluburi sportive, asociatii profesionale )
Servicii sociale la domiciliu, sau cele specifice caminelor de batrani
.etc

radumititean a scris:

de cele mai multe ori codul 9499 "Activitati ale altor organizatii n.c.a", in putine cazuri o asociatie non-profit functionand pe baza OG 26 / 2000 se incadreaza pe alt cod ( ex.. cluburi sportive, asociatii profesionale )

in cazul asta cred ca intra in una din cele 4 clase de activitati care, desi sunt derulate de ONG, nu se clasifica in 9499. ci dupa domeniul special in care se desfasoara activitatea. Ar fi aplicabil 8810 Activitati de asistenta sociala, fara cazare, pentru batrani si pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure respectiv 8730 Activitati ale caminelor de batrani si ale caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen asociație sportiva Kityy Kityy Bună ziua, mi am înființat de curând o asociație Sportiva non profit pt fetita mea care face sport de performanta în ideea de a strânge sponsorizări. ... (vezi toată discuția)
Cod caen asociatie! lor1988 lor1988 Cod Caen Asociatie! Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie cu scopul strangerii de fonduri pentru terapiile fiului meu cu handicap grav. La ... (vezi toată discuția)
Cod caen Stefan23 Stefan23 Bună ziua! Am o întrebare? Vreau să deschid un SRL-D care să aibă ca activitate prestari servicii la domiciliu pentru bătrânii. Vă rog să- ... (vezi toată discuția)