avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa aflut data si locul unui proces cunoscand ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa aflut data si locul unui proces cunoscand numarul dosarului ?

Cineva a dat in judecata o alta persoana, cunosc numarul dosarului, si acesta apare pe internet pe saituri precum infodosar.ro sau termene.ro si altele asemenea. Dar nu stiu daca aceste saituri vor publica inainte data si locul procesului, si nu stiu nici daca exista optiuni contra cost de a afla.
Pentru informatii cu privire la dosare accesati:
portal.just.ro.
In partea dreapta de sus aveti un camp: "cautare in portal".
Acolo introduceti numarul complet de dosar si apoi accesati numarul de dosar si veti gasi informatii despre instanta si termenele de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita dand0 dand0 Buna ziua, De cateva luni sunt hartuit de o celebra firma de recuperatori care imi cer sa restitui diverse procente (intre 50% si 100%) dintr-o presupusa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata nico7777 nico7777 Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o ... (vezi toată discuția)