avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Intrare in corpul functionarilor publici - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Intrare in corpul functionarilor publici - superior/debutant

Daca am absolvit studii superioare de lunga durata si ulterior am dobandit, in sectorul privat, peste 12 ani vechime in specialitatea studiilor respective, pot concura pentru un post de functionar public clasa I grad superior, unde se cere vechime in specialitatea studiilor mele??? sau la intrarea in corpul functionarilor publici trebuie sa incepi ca debutant?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:21, 29 Octombrie 2016
Nu trebuie sa incepi cariera de functionar public ca si debutant. Daca aveti minim 9 ani experienta in specialitatea studiilor absolvite, aceeasi specialitate ceruta si pentru functia publica pe care candidati, puteti sa va inscrieti direct la concursul pentru ocuparea unei functii publice in grad profesional superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)
Functionari publici - promovare in clasa Mirela28 Mirela28 Ne confrumtam cu urmatoarea situatie, contabila unitatii noastre este incadrata ca referent( post de studii medii) dar ea are studii superioare care este ... (vezi toată discuția)