avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionarii cu pensie anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionarii cu pensie anticipata

Buna ziua, intrucit nu am gasit nimic explicit in legatura cu aceasta problema, va rog, in masura timpului dvs., sa imi spuneti daca : o persoana pensionata anticipat, poate presta activitate fara caracter permanent, in baza unui contract de conventie civila. Multumesc, Paulina
Cel mai recent răspuns: Paulinalivia , utilizator 17:03, 21 Octombrie 2016
"Beneficiarii unei pensii anticipate sau a unei pensii anticipate partiale nu se regasesc in categoria celor despre care se afirma expres ca pot cumula pensia cu salariul. Exista, totusi, cateva situatii in care pensia anticipata sau anticipata partiala se poate cumula cu alte venituri. Aflati din urmatorul articol care sunt acestea. "

www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc mult, am inteles bine tot ce stipuleaza legea.:( Deci, nu ne incadram :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pensii Cvali Cvali Va rog sa-mi raspundeti, daca se pot cumula venituri dintr-un contract de mandat fara reprezentare ( conventie civila ) cu pensie anticipata partiala. Va ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu alte venituri BURLACU52 BURLACU52 Buna ziua. Sunt pensionar anticipat partial si doresc sa continui activitatea in mod legal (contract/conventie civila). Sunt calificat si autorizat ISCIR in ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala Rusen Vasescu Rusen Vasescu daca sunt pensionat anticipat partial am dreptul sa lucrez part time? (vezi toată discuția)