buna ziua,
as dori sa stiu cum completez un cim pe per determinata 6 luni si timp de lucru partial in weekend. am inteles ca se poate lucra 11 h sambata 12 duminica si apoi repaus de 48 de ore. intrebarea mea e daca e corect sa compleze in felul urmator la rubrica Durata muncii:
o fractiune de norma de 11/12 ore /zi S- D, 23 de ore pe saptamana?
interval orar: 7-19 de exemplu
Ceea ce doriti dvs se poate insera in c.i.m. , astfel :
H. Durata muncii:
.....
2. O fracţiune de normă de 23 ore/săpt., inegal.
a). Repartizarea programului de lucru se face după cum urmează : sambata - 11 ore/zi , duminica 12 ore/zi, interval orar 7 .oo - 19.oo;
b). Programul de lucru se poate modifica în condiţiile regulamentului intern/contractului colectiv de muncă aplicabil.
c). Nu se vor efectua ore suplimentare cu excepţia cazurilor de forţă majoră sau pentru alte lucrări urgente destinate prevenirii producerii unor accidente sau înlăturării consecinţelor acestora.
multumesc pt raspuns.
si o alta lamurire va rog: la salariul de incadrare daca pt 40 de ore sa zicem ca omul ia 1900 de lei, la timp partial ii fac calculul cu regula de 3 simpla pt cat ii revine la 23 de ore lucrate sau incadrarea ramane aceeasi? multumesc
Sistem turnus
CLASOR CONSULT
Buna ziua,
La contractele individuale de munca, in sistem turnus - salariatul lucreaza de exemplu, azi 12 ore, maine este liber si mai intra abia a 3a zi, ... (vezi toată discuția)