Doresc sa promovez organizarea unui comitet de initiativa pentru promovarea initiativei legislative conform art 72 din Constitutie şi Lege 189/1999 actualizata 2004, privind activitatea judecatorilor si procurorilor
Am avut nevoie de serviciile bugetarilor din sistemul de justitie si am ramas mirat de ceea ce se
intampla de fapt. Mi-a disparut bicicleta legata din curtea incuiata - caz clasat, mi-a fost sparta masina si casetofonul a
disparut - caz clasat, am trecut pe rosu - caz rezolvat,am angajat un PFA pentru remedierea unei case,
in cercetari acesta recunoaste prin declaratie ca a dus bunurile din casa la fier vechi - drept pentru care am achitat cheltuieli procurorilor,
firma la care am lucrat ca instructor a folosit autorizarea mea si a inlesnit obtinerea permisului de conducere prin falsificarea semnaturii mele -
caz in care s-a dat urmarirea penala impotriva societatii numai ca MP nu respecta sentinta definitiva din 2009, am angajat o alta firma sa faca
reparatii la casa - firma face contract, elibereaza chitanta si factura cu stampila, dar se constata ca firma e radiata din RC, iar solutia,
achit cheltuieli procurorilor. Si mai sunt. Si sunt altii cu problemne mai grave ca ale mele.
Ce concluzii se pot trage in mod legal lecturand solutiile date de procuror/judecator ?
Este inimaginamil cand legea spune ceva iar reprezentantii/cei care er trebui s-o aplice, spun altceva, ca si cum am citi o alta limba romana.
Acum, fata de toate acestea doresc sa promovez organizarea unui comitet de initiativa pentru
promovarea initiativei legislative conform art 72 din Constitutie şi Lege 189/1999 actualizata 2004,
privind activitatea judecatorilor si procurorilor in a respecta intocmai prevederile art. 202 Cpr.P,art 22 Cpr.C.
Comitetul de initiativa va elabora dupa o consultare proiectul legislativ propus camerei.
Avand in vedere numarul mare de cereri in actiunile civile/penale,care conduc spre probleme numeroase cu subiect juridic, avand in vedere
procedeele avantajoase judecatorilor si procurorilor, avand in vedere solutiile fara temei legal,
am/avem nevoie de sprijin si cred ca putem schimba acest serviciu in folosul cetateanului.
nicolaebranza@aol.com