avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sustinerea unui nou proiect de lege privind gratierea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sustinerea unui nou proiect de lege privind gratierea

[ link extern ] .

Propun tututror persoanelor interesate in promovarea unui nou proiect de lege privind gratierea , care ar da o a doua sansa detinutilor fara alte antecedente penale, condamnati pentru culpe minore sa acceseze site-ul de mai sus si sa isi depuna semnatura pentru sustinerea promovarii acestuia spre dezbatere publica si parlamentara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 23 Mai 2008
Iniţiativa legislativă a cetăţenilor se exercită cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (1) şi (2) sau, după caz, ale art. 150 din Constituţie, republicată, în condiţiile prevăzute de Legea nr.189/1999 republicata.
Promovarea iniţiativei legislative a cetăţenilor se asigură de către un comitet de iniţiativă alcătuit din cel puţin 10 cetăţeni cu drept de vot.

:offtopic:
1. Se vede ca suntem in an electoral ;)
2. Acest subiect l-ati mai deschis pe Forum I Dreptul in discutie I Drept penal sau probleme serioase cu dreptul I Subiect - Initierea unui proiect de lege privind gratierea si procedura acordarii gratierii , dar cu alte date .... fapt ce constituie o incalcare a regulamentului de postare.
3. Care este proiectul de lege si unde poate fi vazut ca sa fie studiat ? ;) :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Initierea unui proiect de lege privind gratierea si procedura acordarii gratierii natimeir natimeir Toti cetatenii care au rude sau cunoscuti aflati in inchisorile din Romania, sunt invitati sa ma contacteze pentru sugestii, in vederea initierii unui proiect ... (vezi toată discuția)
Care sunt etapele de realizare a unei initiative cetatenesti? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua va rugam mult daca puteti sa ne comunicati etapele de realizare a unei INITIATIVE CETATENESTI pentru realizarea unui proiect necesar comunitatii un ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)