Gabriela  CHIRAZOF 
	    	Avocat

Gabriela  CHIRAZOF 
	    	Avocat	    

MARCEL MOLNAR 
	    	Consilier juridic

MARCEL MOLNAR 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 gabriel teodorescu	                   

... [b]care sunt etapele de a propune o lege care sa contracareze LEGEA BOC... data prin asumarea raspunderii... [/b]am studiat si am vazut 100.000+5000 ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel teodorescu	                   

... [b]care sunt etapele de a propune o lege care sa contracareze LEGEA BOC... data prin asumarea raspunderii... [/b]am studiat si am vazut 100.000+5000 ... (vezi toată discuția)

m.geta	                   

vreau sa propun o modificare a unei legi. Cum se procedeaza cu aceasta initiativa legislativa? cui ma adresez? (vezi toată discuția)
	                    m.geta	                   

vreau sa propun o modificare a unei legi. Cum se procedeaza cu aceasta initiativa legislativa? cui ma adresez? (vezi toată discuția)

danaa1	                   

Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi?
  ... (vezi toată discuția)
	                    danaa1	                   

Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi?
  ... (vezi toată discuția)