avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SC X SRL si SC Y SRL
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SC X SRL si SC Y SRL

Autoritatea contractanta a lansat o procedura de achizitie publica cu faza finala electronica.
In urma licitatiei electronice SC X SRL s-a clasat pe locul 1 ca pret.
Comisia de evaluare a decis sa verifice ofertele de pret prezentate de primele 3 locuri (ofertand sub 80% din valoarea estimata).
Oferta prezentata de SC X SRL a fost declarata neconforma in baza art. 36 alin. 2 lit c din HG 925/2006 (nu au fost confirmate 4 oferte de pret, ci infirmate, deci a facut fals si uz de fals).
SC Y SRL a formulat notificare prealabila, deoarece a fost declarat inacceptabil si nu a intrat in licitatia electronica.
Comisia de evaluare a luat masuri de remediere, in sensul de al declara admisibil, urmand a intra in licitatia electronica.
Avand in vedere ca se anuleaza prima licitatie electronica, ofertantul SC X SRL urmeaza iar a participa in licitatie, intrucat toate doc ulterioare licitatiei au fost anulate. Ce se poate face cu SC X SRL avand in vedere ca a facut fall si uz de fals ??????????

Alte discuții în legătură

Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila poparaluca poparaluca Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In cadrul unei licitatii prin cerere de oferte un operator economic a depus oferta care se ... (vezi toată discuția)
Garantie de participare akkad akkad ce se poate face in urmatoare speta: la o licitatie directa un ofertant a depus o garantie de participare cu valabilitate mai mica de 120 de zile. Comisia de ... (vezi toată discuția)