avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Buna ziua. Lucrez intr-o primarie ca sef serviciu voluntar pentru situatii urgenta si nu sunt multumit de salariul pe care-l am. Conform legii 307/2006 ,articolul 38 se prevede '' (1) Personalul angajat al serviciilor de urgenţă voluntare/private se încadrează în condiţii de muncă similare personalului serviciilor de urgenţă profesioniste. '', as dorii sa stiu in baza carei legi trebuie sa fiu incadrat si de ce sporuri beneficiez. In prezent am salariul mai mare decat femeia de serviciu cu 200 lei dupa 27 ani vechime in munca, din care 11 ani ca sef serviciu voluntar situatii de urgenta.

Alte discuții în legătură

Svsu - spor de periculozitate ºi spor de dispozitiv startaxi startaxi sunt angajat in cadrul serviciului voluntar pentru situati de urgenta ,conform legii307/2006,art.38 personalul angajat al serviciilor de urgenta voluntare se ... (vezi toată discuția)
Sef svsu-statut,incadrare,salarizare primariaagapia primariaagapia Buna ziua.Unde se incadreaza aceasta meserie,conform noii grile de salarizare.De ce,avindu-se in vedere cerintele tot mai mari si importanta ce se acorda in ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale a pompierilor civili harpa ion harpa ion sunt angajat la un serviciu privat de pompieri si am o intrebare: in legea 307/2007 privind apararea impotriva incendiilor,art.38 spune ca ,personalul angajat ... (vezi toată discuția)