avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit cladiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit cladiri

Buna ziua!Va deranjez cu o situatie careia functionarii din cadrul unei primarii sunt in dificultate.Locuiesc la tara,intr-o curte cu doua case,fiecare cu alt proprietar,2 frati.Succesiune nefacuta,ambii parinti decedati,multe datorii,etc, si o restanta la impozit de aprox 4000 lei.Una dintre case,a mea,este fara etaj,3 camere,baie,hol,bucatarie si este din caramida.Cealalta -etaj,camere multe,BCA,etc-si un proprietar care ar avea bani pt orice,dar nu pt asa ceva. Ce e de facut sa pot sa-mi platesc doar cat e dreptul meu,ce trebuie facut pt a se putea defalca datoria? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:15, 21 Octombrie 2016
Daca imobilele sunt pe numele defunctilor, atunci trebuie dezbatuta succesiunea, oricum la un moment dat trebuie dezbatuta.
Daca imobilele nu sunt pe numele defunctilor, atunci trebuie sa detaliati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anume imi revine din cota de 3/20 apartament executat silit ? Toguro Toguro Daca intr-o licitatie scrie asa: Cota de 3/20 dintr-un apartament situat la etaj compus din: la parter debara, la etaj 4 camere, bucatarie, baie, 2 holuri, 1 ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara . locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ... Sashalexa Sashalexa Bună seara . Locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ). As dori sa schimb destinația camerelor în felul următor:. Sufrageria care este perete ... (vezi toată discuția)