avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lipsa contrasemnatura cenzorului pe informarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lipsa contrasemnatura cenzorului pe informarea trimestriala

buna ziua...mentionez ca in nici o informare trimestriala, care este o atributie a administratorului, acest cenzor nu se semneaza desi are aceasta obligatie conform art.36/ lit.g...cum il putem determina sa contrasemneze si el acest act, semnatura totusi implica o raspundere..se ascunde de ceva?...de ce articol din lege ne putem ajuta?..va multumesc frumos de raspuns.Cu stima!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:19, 22 Octombrie 2016
faptul ca se prezinta aceasta situatie este un pas castigat; sunt multe asociatii care nici nu au auzit de aceasta prevedere noua.
Legea 230/2007
art.36

   g) informarea trimestrială, în scris sau prin poşta electronică, a proprietarilor, membrii asociaţiei de proprietari, cu privire la situaţia financiară cuprinzând toate elementele de cheltuieli, venituri, încasări şi plăţi aferente asociaţiei de proprietari, sub semnătura proprie şi contrasemnată de preşedintele şi de cenzorul asociaţiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu se respecta legea nr. 230/2007+legea nr. 34/11.03.2015 telecomanda telecomanda Presedintele si administratorul de bloc ignora aceasta lege.De cand se aplica si care sunt consecintele nerespectarii acestei legi.Cine poate lua masurile ce ... (vezi toată discuția)
Informare locatari SerbuRadu SerbuRadu Buna seara. Am auzit ca a intrat in vigoare amendament la legea 230/2007 precum ca asociatia de proprietari este obligata sa anunte toti ... (vezi toată discuția)