avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere D112 trimestrial la o Intrep.Indiv cu un ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere D112 trimestrial la o Intrep.Indiv cu un salariat

Buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.Am inteles ca ptr o II se depune trimestrial.Cum se face acest lucru? Facem 3 decl 112 pentru fiecare luna si le depunem trimestrial? Sau se va seta ceva in decl 112? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: camelia27camelia , utilizator 12:56, 22 Octombrie 2016
Se face cate o declaratie pentru fiecare luna.
Multumesc mult!! O zi linistita!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 trimestrial + angajare salariat in prima luna Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca declara D112 trimestrial si in prima luna am un angajat, declar D112 ptr luna respectiva sau o depun tot trimestrial. La incetare stiu , dar ... (vezi toată discuția)
Decl. 112 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Am intelesc ca cei de la AFP vor trece din oficiu la depunerea si plata trimestriala a decl. 112. Deci cei care vor plati trimestrial ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)