avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt atributiile prevazute de lege pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt atributiile prevazute de lege pentru compartimentul asociatii proprietari dintr-o PRIMARIE

Primaria Tulcea a fixat pentru compartimentul asociatii proprietari urmatoarea atributiune : sprijina reprezentantii asociatiilor de proprietari in conflicte cu proprietarii membrii ai asociatiilor . Este legal ? Pentru ca intr-un eventual conflict cu asociatia , aceasta sa nu fie sprijinita de Primarie trebuie sa ies din asociatie ? Salariatii Primariei sunt platiti din taxele si impozitele reprezentantilor asociatiilor de proprietari sau din taxele si impozitele proprietarilor ? Este aceasta atributiune un cerc vicios de CORUPTIE ? Adica daca reprezentantii asociatiilor de proprietari FURA si intra in conflict cu proprietarii vor fi sprijiniti de Primarie contra MITEI de rigoare ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
albuemanoil, utilizator
Cel mai recent răspuns: albuemanoil , utilizator 20:57, 22 Octombrie 2016
Faceti o gluma sinistra.
Mai aprofundati ideea si o sa vedeti ca este invers - proprietarii sunt sprijiniti de catre acele birouri/servicii din cadrul primariilor care se ocupa de asociatii de proprietari.

Sa stiti ca la un moment dat, se poate si asa cum scrie acolo. Noi chiar am fost consiliati intr-un conflict pe care l-am avut cu un reclamagiu de profesie care isi tot aminteste de faptul ca in urma cu 12 ani l-am "incarcat" la intretinere...

Probabil ca este o formulare nefericita acolo si puteti sa le atrageti atentia pe aceasta tema (hi).
Succes!
albuemanoil a scris:

Salariatii Primariei sunt platiti din taxele si impozitele reprezentantilor asociatiilor de proprietari sau din taxele si impozitele proprietarilor ?

Angajatii primariei sunt retribuiti din taxele si impozitele tuturor contribuabililor din localitate
Referitor la atributii dar mai ales la competente,inspectorii serviciului respectiv de regula se implica pentru medierea disputelor/litigiilor
Sunt si cazuri in care proprietarii apreciaza drept sustinere din partea primariei pentru ca nu aplca sanctiuni dar inspectorii servicilui invoca motivatia ca reprezinta serviciu de sprijinire si indrumare si numai in cazuri de evidenta incalcare a dispozitiilor in vigoare,existenta de prejudiciu material se impun sanctiuni,eventual sesizrea autoritatilor competente in cercetarea spetelor sub incidenta penala
atributiunea la care am facut referire se gaseste pe siteul primariei tulcea , directia administratie pubica- asociatii proprietari. oricine poate verifica veridicitatea celor afirmate de mine
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
albuemanoil, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de funcþionar public este incompatibilã? louis philippe louis philippe Funcţia de preşedinte al unei asociaţii de proprietari renumerată lunar este incompatibilă sau compatibilă cu functia de consilier la D.J.T.L.(taxe ... (vezi toată discuția)
Adeverinta administrator de bloc eump93 eump93 Buna seara! Acum o săptămâna și jumătate am fost inundata in urma precipitațiilor abundente, deși stau la etajul 3 din 10. Am asigurare, am întocmit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati sa formulez o plangere ... Lumyna Lumyna Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati sa formulez o plangere administrativa impotriva unui functionar public din cadrul unei primarii care refuza sa ... (vezi toată discuția)